ÖĞRETMENİME DOKUNMA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

OKULUMUZ OLAN KKTC HALA SULTAN İLAHİYAT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OLARAK; OKULUMUZ İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI SARF EDEN, GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN VE BİZ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM HAKLARI İÇİN VARINI YOĞUNU HARCAYAN OKULUMUZ DİN DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ OKULUMUZDAN GÖNDERİLMEK İSTENİYOR. BİZE HER FIRSATTA SAHİP ÇIKAN, İYİ BİR İNSAN OLMAMIZ İÇİN BİZLERLE HER ZAMAN İLGİLENEN, KENDİ ÇOCUKLARI GİBİ BİZE DEĞER VEREN ÖĞRETMENLERİMİZİ GÖNDEREREK TÜRKİYE VE DİN DÜŞMANLIĞI YAPAN, OKULU İÇİNİ BOŞALTMAK VE MÜFREDATI DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN VE BİZLERİ SÜREKLİ AŞAĞILAYAN, BİZİ BİR TÜRLÜ BENİMSEMEYEN SENDİKA ZİHNİYETİNİ SEVİNDİRECEK BU UYGULAMADAN VAZGEÇİLMESİNİ İSTİYORUZ. YALAN VE İFTİRALARI BAHANE EDEREK, HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN, ÇOK SEVDİĞİMİZ BU ÖĞRETMENLERİMİZİ KAYBETMEK İSTEMİYORUZ. BU KONUYLA İLGİLİ GEREKENİN YAPILMASINI İSTİYORUZ.

Bugün RABİA imzanı bekliyor!

RABİA KAYNARCA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖĞRETMENİME DOKUNMA». RABİA ve imza atan diğer 2.921 kişiye katıl.