ÖĞRENİM MÜFREDATINDA AFETLERE HAZIRLIK DERSİ OLSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

OKULLARIMIZDA  MAALESEF AFETLERE HAZIRLIK / İLK YARDIM  ANLAMINDA HİÇBİR ŞEKİLDE GERÇEK VE DOĞRU EĞİTİM VERİLMEMEKTEDİR. ÇOCUKLARIMIZ % 98 AFETLERE AÇIK ÖZELLİKLE 1. DERECE DEPREM RİSKİ ALTINDA OLAN  ÜLKEMİZDE EĞİTİMSİZ , BİR DEPREM ANINDA NE YAPACAĞINI NASIL DAVRANACAĞINI BİLMİYOR TATBİKATLAR SADECE YAPILDI DENİLMEK İÇİN YAPILIYOR SAHA UYGULAMALARI YOK DENECEK KADAR AZ. TEORİK BİLGİLER ÇOK EKSİK VE YANLIŞ . AYNI ZAMANDA KONUYA ÇOK ÇOK DUYARLI ÖĞRETMENLERİMİZ İSE KONUYA UZAK YETKİN OLMAYAN KİŞİ VE KİŞİLERDEN  ALDIKLARI 1 - 2 SAATLİK EĞİTİMLER SON DERECE YÜZEYSEL VE ÇOK ÇOK EKSİK.YANLIŞ EĞİTİMLER VERİLİYOR.BENİM ÜLKEMİN TEMİNATI OLAN  ÇOCUKLARIMIZ  ÖNCE HAYATTA  KALMAYI ÖĞRENMELİ SONRASINDA MATEMATİĞİ, TÜRKÇEYİ, SOSYAL BİLGİLERİ,YABANCI DİLİ ÖĞRENİP GELECEĞİMİZ OLMALI. BU KONUDA DUYARLI OLDUĞUNUZU BİLİYOR VE GEREKLİ ÇALIŞMALARIN ÇOK GEÇ KALMADAN  BAŞLANILMASINI TALEP VE RİCA EDİYORUZ.

Bugün AHMET imzanı bekliyor!

AHMET DEMİROĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÖĞRENİM MÜFREDATINDA AFETLERE HAZIRLIK DERSİ OLSUN». AHMET ve imza atan diğer 413 kişiye katıl.