Pamukkale Üniversitesi Kampüsü için engelleri kaldırın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sevgili arkadaşlar,  Pamukkale Üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ben ve arkadaşım yapmış olduğumuz gözlemler sonucunda okulumuzun engelli arkadaşlarımız için uygun şartları taşımadığını üzülerek fark etmiş bulunmaktayız.Onların kampüs hayatını kolaylaştırmak ve fakültelerine bireysel ulaşımlarını kolaylaştırmak için yollarımızda sarı yürüyüş bantları, fakültelerin içlerine standartlara uygun bantlar, ATM'lerimiz için onların ulaşmalarını kolaylaştırıcı rampalar, engelli personellerimiz ve arkadaşlarımız için daha fazla park yeri yapılmasını istiyoruz. Fakat en önemlisi öğrenci arkadaşlarımızın da  bu konuda farkındalık yaratmasını istiyoruz. Malesef ülkemizin her yerinde olduğu gibi kampüsümüzde de farkındalık noksanlığı mevcut. Asansörler de engelli arkadaşlarımıza öncelik sağlanmıyor ve park yerleri bilinçsizce işgal ediliyor. Senin de yardımınla bu konuya dikkat çekmek ve değerli rektörümüz ve çalışanların bu konu ile ilgili çalışmalar yapmasını arzu ediyoruz. Farkındalık yaratmamız için bize yardım elini uzatırsan minnettar kalırız.

Bugün Ezgi imzanı bekliyor!

Ezgi Sıpçıkoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Öğrenciler ve rektörlük: Pamukkale Üniversitesi Kampüsü için engelleri kaldırın». Ezgi ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.