ÖĞRENCİ APARTLARI COVİD-19 SÜRESİNCE ÖĞRENCİLERDEN KİRA ALMASINLAR.

Reasons for signing

Tahmina Bakhshaliyeva
May 6, 2020
Bende öğrenciyim .bu donemde ev sahiplerinden insaflı olmalarini istiyorum.Cok Zor bir durum anlayışlı olmalarıni istiyorum.

deniz kalay
Apr 24, 2020
Lütfen yardim edin durumumuz yok

Mustafa Aykol
Apr 24, 2020
Mağduruz bu durumda kira isteyen apart sahipleri durumumuzu anlamıyor

Sultan Sengul
Apr 21, 2020
Ögrenciler çok zor durumda ailelerin işi yok ev sahipleride çok vicdansız davranıyor öğrenciye yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar pandemi boyunca öğrencilerden kira alınmasın

önder erdoğmuş
Apr 18, 2020
Verilmeyen hizmetin ücreti olmaz

Eslem AYDIN
1 year ago
Para alınmasını yanlış buluyorum olağanüstü durum söz konusu hükümet in özel yurtlara daha kolaylaştırıcı kararlar vermesini istiyorum

Cansu Poyraz
1 year ago
İmzalıyorum çünkü kalmadığım yerin parasını vermek zorunda değilim.

Emine Koşunalp
Gelirim yok artık çalışmıyorum

Cem Alpay Taş
mağdurum

Burak Kabak
1 year ago
Bu değişim tüm öğrenciler için bir fayda sağlayabilir. Ülkemizde görülen COVID-19 kodlu virüs dolayısıyla okullar tatil edilmiş ve eğitime uzaktan eğitim olarak devam edilmektedir. Bu sebepten dolayı öğrencilerimiz okula gidememekte ve öğrencilik hayatları için ikamet ettikleri yerlerde kalamamakta dır.

Öğrencilerimiz bu durumda mağduriyet yaşamaktadır. Devletimizin KYK kurumlarında öğrencilerden kalmadığı süre zarfları boyunca ücret alınmamaktadır. Bizimde istediğimiz aynı durumun ev, apart, pansiyon v.b. yerlerde kalmış fakat şuan memleketinde, ailesinin yanında kendi evinde kalan öğrenciler için geçerli olmasıdır. Öğrencilerimiz bu konuda mağduriyetinin giderilmesi için destekleriniz bekliyoruz.

Bu kampanyanın gerekli yetkililere ulaşıp incelenmesi ve yürürlüğe geçirilmesi en içten dileğimiz. Belkide bu kampanya tüm ülke için bir örnek olacaktır.