0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu yaz Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Kavşağı Projesine başlayacak. Bu kapsamda Okulun bahçesindeki yeşil ağaçlar ve futbol sahasının yarısı yok olacak aynı zamanda okulun önündeki caddede yol kenarında ve refüjde bulunan ağaçlar ya kesilecek yada başka bir yere taşınacağı bilgisini aldık. Proje bittiğinde ağaçların kesileceği, taşınacağı ve okulun bahçesinin, futbol sahasının kaybolması geleceğimiz ve öğrenciler açısından son derece düşündürücüdür.Hem yeşil alanların kaybolmaması adına Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi kavşak projesinin ağaçlar kesilmeden, taşınmadan ve okul bahçesine zarar vermeden yeniden gözden geçirilmesi gerekmektedir. Ulaşım ne kadar problem olarak karşımızda dursa da yeşil alanların kaybolması ve giderek artan betonlaşma da ciddi bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu projenin durdurulması ve yeniden gözden geçirilmesini gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Bugün Sedanur imzanı bekliyor!

Sedanur Kır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Kavşak Projesi Durdurulsun! Ağaçlar yok olmasın.». Sedanur ve imza atan diğer 698 kişiye katıl.