Okulumuzdaki 300₺ olan sticker ücretini kaldırmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba ben Nurem Diker Çukurova Üniversitesi Uluslararsı İlişkiler Bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim şu an üniversitemizde uygulanmakta olan girişleri kontrol altına alma amacı adı altında öğrencilerden 300₺ sticker ücreti isteniyor ve bu da her öğrenciyi mağdur ediyor. Türkiye’de bir devlet üniversitesinde böyle bir uygulamanın olmasını anlamış değiliz ve bunu isteniyoruz. Bunun yanı sıra hasta yakınları dahi hastane otoparkına alınmıyor ve epey dışarda araçlarını park etmek zorunda kalıyorlar oluşan trafik ve gerilimden dolayı herkes korna çaldığı için hastanenin dibinde olan arka girişimizde büyük bi kaos ortaya çıkıyor ve bundan tedavi gören hastalar bile etkileniyor. Herkesin tepkisini toplamak ve bu uygulamayı kaldırmak istiyorum.

Bugün nurem imzanı bekliyor!

nurem diker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU: Okulumuzdaki Sticker Uygulamasını Kaldırmak». nurem ve imza atan diğer 723 kişiye katıl.