Çok geç olmadan oğlumun hayatını kurtaracak ilaca onay verin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Kampanyanın muhatabı:
#Cumhurbaşkanlığı
#SağlıkBakanlığı
#Türkkızılayı
#YeryüzüDoktorları

Mehmet Yetgin, 6 yıl önce beyninde tümör tespit edilen 10 yaşındaki oğlu Muhammet Baran’ın tedavisi için yardım eli bekliyor. Minik çocuğun ameliyata hazır olabilmesi için 15 iğne daha olması gerekiyor. Bunun için de 15 bin liraya ihtiyaç var.

Mehmet Yetgin yetkililere seslenerek, “Geçen yıl tedavi için gerekli 12 iğneyi inşaatlarda çalışarak ve oğlumla aynı hastalığı paylaşan zengin ailelerden temin ederek yaptırdım. Ancak doktorlar tedavinin yeterli olmadığını ve oğlumun ameliyata hazır olabilmesi için 15 iğne daha olması gerektiğini söyledi. Bir iğnenin fiyatı 2 bin lira. SGK ise bunun yarısını karşılıyor. Geri kalan 15 bin lirayı ödeyecek gücüm yok. Hasta olduğum için (epilepsi) iş de bulamıyorum. Oğlum gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Yetkin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çok geç olmadan oğlumun hayatını kurtaracak ilaca onay verin». Mehmet ve imza atan diğer 2.730 kişiye katıl.