Çok geç olmadan Menfiye'nin sesi ol.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Merkez Ulusoy Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi Kasım Turan'ın 17 yaşındaki kızı Menfiye Turan, yaklaşık 9 ay önce Kız Meslek Lisesi 3'üncü sınıfa giderken, teneffüste kan kusarak bayılması üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanede kendine geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi evine giden ancak sonraki günlerde, kan kusma olayının devam etmesi üzerine annesi tarafından Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülen Menfiye Turan'ın verem olduğu iddia edildi.Bunun üzerine baba Kasım Turan, komşularından aldığı borç para ile kızını İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada detaylı muayenesi yapılan genç kıza verem olmadığı ve herhangi bir hastalığı bulunmadığı belirtildi. Ancak, genç kız her gün yaklaşık 6-7 su bardağı kan kusmaya devam ediyor. Anne Beşire Turan ise, kızının gözünün önünde her gün kan kustuğunu, bunun da kendisine büyük acı verdiğini belirterek, Birçok doktora götürdük bir türlü bu kanın neden geldiğini konusunda bizlere bilgi vermediler. Kızım halen kan kusuyor. Tek isteğim kızımın derdine bir çare bulunması ve tekrar eski sağlığına kavuşması" dedi.. Baba Kasım Turan, Toplam 9 nüfuslu bir aileye bakıyorum. Kızım Menfiye'nin yaşadığı bu hastalık belimizi büktü ve çaresiz kaldık. İlk olarak Siirt Devlet Hastanesi'ne gittik ve bize 'veremdir' dediler. Biz de borç aldık İstanbul'a götürdük. Ancak burada bana kızımım verem olmadığını, hatta bir sorun gözükmediğini söylediler. Kızım halen kan kusuyor. Hastane hastane gezdik, kızıma bir teşhis koysunlar dedi.Sizden ricamız maddi durumu el vermeyen bu ailenin sesini duyup, maddi destek sağlamanız ve yurt dışında tedavi imkanı sunmanızdır. Lütfen sesimizi duyun.

Bugün Muhammed imzanı bekliyor!

Muhammed Körpe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çok geç olmadan Menfiye'nin sesi ol.». Muhammed ve imza atan diğer 1.179 kişiye katıl.