Çok geç olmadan annemin nakil olabilmesi için oy verin. Bizi yanlız bırakmayın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Annem 20 yıldır bilinmeyen siroz ve karaciğer nakil hastası. Hastalığının ilk yılları saralık ve benzeri hastalıklarla vücudu çok yıpranmış fakat 2000 yıllarında toparlanmış ve hastalığı fenalık derecesinde olmamakla birlikte rutin kontroller sayesinde hayatına düzenli devam edebiliyordu. Fakat babamla boşanmaları sinir stres ve cabası son 2 yıldır hastalığı iyice ilerlemesine ve kimi zaman koma derecesine gelmesine sebep oldu. Şuan Acıbadem Bursa hastanesinde nakil sırasında ve skoru 15. Annem ile babam 3 yıldır ayrı ve aileden anneme dönor olabilecek kimse yok. Bende lise son sınıf öğrencisi için dönor olamıyorum. Biz annem ve 9 yaşındaki kardeşimle küçük bir aileyiz lütfen yardımcı olun. Biz bu hayatta annemle birbirimize yoldaş olduk. Lütfen kardeşimle benim annesiz kalmamıza göz yummayın. Her gün daha kötüye giden anneme sizde destek okun ümit olun. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Hayattaki tek dayanağımın hayat mücadelesinde yanında olmak için sende oy ver.

Organ bağışı hayat kurtarır.

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Avcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çok geç olmadan annemin nakil olabilmesi için oy verin». Yasemin ve imza atan diğer 277 kişiye katıl.