ÇOCUKLARIMIZI KURTARALIM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İDAM GELSİN YADA İDAMI ARATMAYACAK CEZALAR VERİLSİN

Sadece Tacizcileri cesaretlendirmekten başka ne oluyor?  adalet sistemimiz böyle oldukça biz kadınlar çocuklarımız tehdit altında yaşamaya daha doğrusu yaşamaya çalışmaya devam edeceğiz"

Eylül Yağlıkara yı kurtaramadık

Ve bir sürü çocuğu daha

Ya bundan sonrası ?

KURTARIN ÇOCUKLARIMIZI !!!

Çocuğa yönelik cinsel istismarda 2.sıradayız

2017 utanç raporu: Çocuk istismarı, çocuk gelinler, mülteci çocuklar...

Son 4 yılda tüm dünyada çocuklara yönelik taciz ve şiddet olayları oranı yüzde 90 oranında arttı. İstismarcıların sadece yüzde 5'lik bir bölümü ortaya çıkarken, yüzde 95'i gizli kalıyor.

Adalet Bakanlığı’nın 2014 verilerine göre, her ay adli tıp kurumuna 650 çocuk cinsel istismarı vakası gönderiliyor.

Açılan toplam dava sayısı: 40.266
Karar çıkan dava sayısı: 24.825
Mahkumiyet Kararı: 13.968

Tacizcileri cesaretlendiren adalet sistemimiz var oldukça biz kadınlar çocuklarımız tehdit altında yaşamaya devam edeceğiz"

Eylül Yağlıkara yı kurtaramadık

Ve bir sürü çocuğu daha

Ya bundan sonrası

KURTARIN ÇOCUKLARIMIZI !!!

CİNSEL İSTİSMAR SUÇLARINA İLİŞKİN YASA TASARISI

Cinsel istismar suçlarına ilişkin yasa tasarının hatırlatılması üzerine Gül, bu konuda AK Parti olarak cezaları artırdıklarını bildirdi.

Gül, bu konuda yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla komisyon kurulduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

“Özellikle suça giden sebepleri engelleyecek, caydıracak neler olabilir bunları ortaya koyduk. Faillerin mağdur veya yakınlarıyla irtibata geçebileceği, ortamlarda bulunabileceği gelişmeleri engelleyecek çalışmalardan tutun da cezaları, infazları artıracak çalışmalara kadar tüm düzenlemeleri yaptık. Bu husus, Meclisimizin ilk gündem maddelerinden birisi olacak. Biliyorsunuz tasarıyı meclise sevk etmiştik ama meclisin tatile girmesiyle yasalaşmamıştı. İlk dönemde bu konu kanunlaşacaktır.”

BEKLİYORUZ.

BEKLİYORUZ!!!

Bugün Yasemin feyza imzanı bekliyor!

Yasemin feyza Akkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÇOCUKLARIMIZI KURTARALIM». Yasemin feyza ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.