0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her ilin ilçe, köy, kasaba ve hatta tek hanesi bulunan yerleşim yerlerine psikolog ve pedagogların yer aldığı danışmanlık hizmeti merkezlerinin kurulması. ( aile hekimleri, sağlık ocakları gibi devlet kontrolünde olan ) . Nasıl ki gebelik, Doğum süreci ve Doğumdan sonra sağlık ocakları çocuklarımızı aşıyla çağırıyor, gelişimlerini takip ediyor, birtakım testler uyguluyor bu sistem de böyle çalışmalı. Herkes belli Aralık’lar ile teste tabi tutulmalı. Çocuklarımız da bu testlere tabi tutulmalı, konuşulmalı ( ki biliyorsunuz çocukluk döneminde yaşanan tramvlar ergenlik ve yetişkinlik döneminde ortağa çıkıyor.) hepimiz tedavi olmalıyız. Sapkın düşüncesi olan insanlar, bu tarz davranışlara eğilimi olan insanlar hiçkimseye zarar vermeden tedavi edilmeli. Ve sürekli kontrol altında tutulmalı. Çocuklarımızın tramvayları giderilmeli , ailelere çocuklarına karşı sorumluluk ve yetiştirme olarak bazı zorunluluklar getirilmeli ve bunlar sürekli kontrol altında tutulmalı. Gerek duyulan kişiler tedavi edilmeli. Felaket yaşanmadan engellenmeli, bize bu acılar yaşatılmadan önlenmeli. Sadece bilinçli ve kontrollü olarak bu olayların yaşanmasını engelleyebiliriz.

Bugün Seçil imzanı bekliyor!

Seçil Kumru bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuklara, hayvanlara ve tüm insanlara yapılan cinsel saldırı ve istismarın engellenmesi». Seçil ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.