Diyabetli olmak bir seçim değildir. Çocuklarımız olmak üzere diğer tüm Diyabetlilerin geleceği için kan şekeri ölçüm sensörleri devlet tarafından karşılansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Diyabetli olmak bir seçim değildir.

Ülkemizde ger geçen gün sayısı artmakta olan tip 1 diyabet bütün çocuklarımızı ve diğer birçok insanı etkisi altına almaktadır. Yarınlarımız belli değildir. Belkide sizin çocuklarınızda bu durumda olabilir ve biz bu duruma çocuklarımız için tedarikli olmak zorundayız . Şöyle bahsedersek tip 1 diyabetli olanlar her gün kan şekerlerini takip etmek zorunda . Çünkü dalgalı olmayan bir kan şekeri düzeyi ileride oluşabilecek tehlikeli komplikasyonlar'a ( Kalp Hastalıkları , Böbrek Yetmezliği , Ayak Komplikasyonları , Diyabetik Retinopati , Yüksek Tansiyon , Ketoasidoz , Gastroparezi , Nöropati ( sinir hasarı ) karşı önlemdir. Ve bu önlem şuanda bahsedeceğimiz teknolojilerle mümkündür. Buna etkili bir şekilde fayda sağlayan teknolojiler arasında  Medtronic , Freestyle Libre ve Dexcom g4 gibi önemli kan şekeri ölçüm sensörleri yer alır. Ancak bu tarz teknolojilerin maaliyeti yüksek olduğundan ulaşması ve kullanması güçleşiyor. İstediğimiz tek şey Sağlık Bakanlığı, SGK ve konuyla ilgili diğer kuruluşların diyabetli insanlarımıza yardımcı olmaları.  Yani kan şekeri ölçüm sensörlerinin devlet tarafından karşılanması. Daha sağlıklı bir geleceğimiz için lütfen bu konuda bizlere yardımcı olun. Unutmayınki yarın bir gün sizin çocuğunuz veya sizler bu durumda olabilirsiniz.

lütfen bu konuda bize destek olun.

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan çelen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuklarımız ve diyabetlilerin geleceği için kan şekeri ölçüm sensörleri devlet tarafından karşılansın». hakan ve imza atan diğer 25.458 kişiye katıl.