Çocuk tecavüzlerine karşı birleşmenin vakti gelmedi mi?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

GÜN AYMIYOR ÇOKTANDIR ÇÜNKÜ HER ZAMAN DAHA KORKUNÇ HABERLERLE BAŞLIYORUZ HAYATA..

Manavgat ve Adana'da 3 ve 4,5 yaşındaki iki kız çocuğuna yapılan korkunç tecavüzü dehşet içinde öğrendik. Bu kaçıncı olaydı sayamıyorum artık.  Daha bunları sindirememişken 17 yaşında kanseri yenmiş bir genç kızın üvey babası tarafından tecavüze uğrayıp gömüldüğü haberi ile uyandık. Susamıyorum, susmak, susturulmak istemiyorum. Uykularım kaçtı.

Lütfen federasyonunuza üye dernekler ile iletişime geçerek, bulunduğunuz il de yasal bir insiyatif yürüyüşü organize etmenizi bekliyoruz.

Orada olacağız. Dünyaya kafa tutan bir devletin adalet bakanlığını yanımızda görmek istiyoruz. Geç kalmamalıyız. Ahh bunu yapsak da bir anlam ifade etmez diyenler yok mu aramızda, ya da yalan haberdir bunlar yazdan kalma diyen ahlanıp vahlananlar... Bırakın bu düşünceleri kim ne derse desin. Yardım eli uzatamıyorsan en tepeye ulaşmak için bir yolun yoksa, daha duymadığın, basına yansıtılmayan kaç hayat var oysa.

Hala beklemeli miyiz! Ağzımız kapatılsa da kulaklarımız tıkansa da, gözlerinden o bir damla yaşa kurban annelerin bin çift gözü olmalıyız. Yapamıyorsak neden yaşıyoruz.

Kadınsın sen. Anne olmadan minicikken bebekleri verdiler kucağına oyna diye. Gel destek ol bize. Dinlesinler bitmeyen çilemizi...

Kadınsın sen Erkek de olsa yüreğinin bir parçası Anne diye atar. Kadınsın, bir kadın doğurdu seni, onun DNA'larını taşıyorsun. Gel destek ol bize. Köstek olan onca kişiye rağmen yeni bir dünyaya uyanalım.

Bugün Bahar imzanı bekliyor!

Bahar Beşer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuk tecavüzlerine karşı birleşmenin vakti gelmedi mi?». Bahar ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.