Çocuk Tecavüzcüsü Bu Alçak Bulunsun, Cezalandırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

15 yaşında Suriyeli kız savaştan kaçıp ailesiyle birlikte Türkiye’ye sığındı. Savaşta atılan bombalardan korkup aklını yitirmişti. Çünkü o henüz bir çocuktu. Abisi Türkiyede bir araba çarpmasıyla hayatını kaybetti. 15 yaşındaki Mezgin ise ailesiyle birlikte kaldığı Bursa’da bir insanlık düşmanının tecavüzüne uğradı ve hamile kaldı. Kendisi şu anda ailesiyle Adana’da ikamet ediyor olup, insani gereksinimlerini bile karşılamaktan dahi aciz olan bu kızcağız doğum yaptı ve 15 günlük bebek vefat etti. Aile halen camı penceresi olmayan bir viranede kalmaktadır. 14-15 yaşında bir insana bu kötü muameleyi layık görüp hayvandan aşağılık emellerinin esiri olmuş bu aşağılık mahlukat bulunsun ve hakettiği cezayı alsın. İnsanların acısına acı katan, şeref, namus, haysiyet yoksunu yaratık bizimle içiçe hiçbirşey olmamış gibi yaşamamalı. Lütfen duyarlı olalım, vereceğiniz bu ufak destek belki de başka insanları bu mahluktan koruyabilir. Ayrıca ilgili Bakanlık belki bu acılı aileye ulaşıp, yaralarına merhem olabilir. Bu hayırlı işe iştirak etmekten çekinmeyin yalvarırım.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Öcal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuk Tecavüzcüsü Bu Alçak Bulunsun, Cezalandırılsın». Ahmet ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.