ÇOCUK İSTİSMARI SUÇLULARININ CEZALARI AĞIRLAŞTIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Selam arkadaşlar,  bu imza kampanyası ülkemizde yaşanmakta olan bir çok çocuk istismarı ve tecavüzler fazla olması ve gereken cezaya çarptırılmadığından, ağır yaptırımlar uygulanmamasından dolayı başlatılmış bulunuyoruz. Arkadaşlar evlerimizde hepimiz oturup medya üzerinden tepkimizi gösteriyoruz ve elimizden bir şeyler gelmiyor diye hayıflanıyoruz. Aslında birlik olursak beraber olursak her şeyin üstesinden gelebiliriz. Daha önce de çok kez yaşadığımız bu olaylar gün geçtikçe artmakta ve bunun önüne geçilmeli bir gün tepkimizi gösterip sonra unutup susmamalıyız. Bu olaylarda sıradaki çocuğun sizin evladınızın olmayacağının bir garantisi yok. En azından bir şeyler için çabalamamız sesimizi duyurmamız gerek. Bize destek olabilirsiniz. Teşekkürler

Bugün N imzanı bekliyor!

N D bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ÇOCUK İSTİSMARI SUÇLULARININ CEZALARI AĞIRLAŞTIRILSIN». N ve imza atan diğer 105 kişiye katıl.