Çocuk İstismarcısı Olduğu Kanıtlanan Şahıs En Ağır Cezayı Alsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Çocuk istismarcılarının hızla arttığı bu süreçte, bu gibi empatiden yoksun, acımasız, vicdansız, ahlâksız şahısların, hukukun verebileceği en ağır cezayı almalarını istiyoruz.

Her geçen gün tecavüz edilip, hayatını kaybeden insanlarımızın sayısı hızlıca artmakta. Nitelikli çözümler bulunup, bu cezayı işleyen ya da işlemeye teşvik ettiği kanıtlanan şahısların sert cezalar ile baş başa kalmalarını umut ediyoruz. Zira bu gibi şahıslar toplumda elleri kolları bağlı olmaksızın geziyorlar.

Bu şahıslardan biri ise penisini açıp, zorla küçük bir çocuğun yalnız başına kaldığı eve girmeye çalışıp, istismarda bulunması için pencereden çocuğa seslenip kapıyı açmasını istiyor.

Olayın haber kaynağı ve video;

Videoda yer alan zatın en ağır cezaya bir an önce sahip olmasını istiyoruz.

Bugün Serhat imzanı bekliyor!

Serhat Akgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuk İstismarcısı Olduğu Kanıtlanan Şahıs En Ağır Cezayı Alsın». Serhat ve imza atan diğer 4.148 kişiye katıl.