Çocuk Gelişimi Mezunlarına Lisans Tamamlama Hakkı Verilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Her yıl yüzlerce çocuk gelişimi önlisans mezunu verilmesine ve Milli Eğitimin Anasınıfı öğretmeni ihtiyacı olmasına rağmen, Çocuk gelişimi mezunlarına Okul Öncesi Eğitimde lisans tamamlama hakkı verilmiyor ve bu yüzlerce mezun ücretli öğretmenlik adı altında okullarda vasıfsız işçilerden bile daha fahiş ücretlere daha zor şartlarda çalıştırılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı konuya son derece duyarsız. Bu genç arkadaşlarımız arasında çok iyi öğretmenler var ve bu öğretmenler eğitim bakanlığının bu acımasız tavrı yüzünden kendilerini farklı sektörlere atmak zorunda kalıyor.

Gelin bu kampanyayı imzalayın. AÖF Yüksekokul Mezunu çocuk gelişimcilere hak ettikleri Lisans tamamlama hakkını versin. Gelin bu genç öğretmen adaylarımıza sahip çıkalım. Üniversitelerin çocuk gelişimi bölümünü ticaret kapısı olmaktan kurtaralım.

Bugün Hüseyin imzanı bekliyor!

Hüseyin Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuk Gelişimi Mezunlarına Lisans Tamamlama Hakkı Verilsin!». Hüseyin ve imza atan diğer 16.098 kişiye katıl.