Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 86 destekçiye ulaştı

Karı koca anlaşmazlıklarında "çocuklarin "ve "annelerin" çığlığı olmak istiyoruz.

Çocuklar her yaşta  anneye muhtaçtır. Çocuklar annelerinin yaninda olmalıdır.Ôzellikle bu maduriyeti şiddet gören , eşinden ayrılan kadınlar yaşamaktadır (bende dahil) Eşler (babalar) çocukları anneye muhtaç demeden erkek güç ve egemenliği sayesinde kaçirmakta , anneye de uzun sürede göstermemektedir. Çocuklarimizi psikolojisi bozuk insanlar yüzünden vatana millete Hayırsız olarak görmek , onlarında psikolojilerini bozup annesiz yetiştirmek istemiyoruz. Bu konuda adalet istiyoruz.

Emniyet kuvvetlerine gittiğimizde babanin ve ailesinin şiddet ile , tehdit ile cocugumuzu kaçırdığını söylediğimiz de aldığımız cevap "ODA BABASI VEYA VELAYET DAVASİ AÇİNDİR"

Ancak bilirsiniz ki 15 temmuz darbe olaylarimiz sebebi ile maalesef ki davalar geç yürütülmektedir. Bu süreç de de annenin çocuğunu , çocuğun da annesini görmemesi hem psikolojik açıdan , hemde vicdanen doğru değildir.

Çocuğunuzu kaçıran , baba unvanlı lakin psikopat kişilere karşı koruma arz ediyoruz. Cocuklarimizi bizden alan babaları dahil olsa lütfen buna bir el atin. Babalar bize cocuklarimizi göstermemektedir.

Bu zaman icersinde gerek  annenin, gerek çocuğun psikolojisi bozulmaktadır. Eger ki cocuk küçük yasta ise anneye olan bağının azalması , soğuması onu tanımaması da göz ardı edilmemelidir. Erkekler uzaklaştırması dahii olsa kapimiza gelip cocuğumuzu kaçırmak da ve bizden cocuklarimizi mahrum etmektedir.

Dinimizin bile emrettiği cennet annelerin ayaklari altindadir sözüne hürmeten siz sayin cumhurbaşkanımız ve adalet bakanımız , aile ve sosyal politilalar bakanligimizdan yardim arz ediyoruz. Ben bu kampanyayi başlatan bir kadın sesiyim.

Sesimizi duyup bize cevap lütfen cevap verin. Bizler devletimize guveniyoruz !

Gereğinin yapilmasini tüm kadınlar adına arz ederim.

Sevgi ve saygılarımla...

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Sahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çocuğumuzu kaçıran ve göstermeyen babalara savcı kararı beklemeden erken müdahale». Elif ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.