Çoçuk İstismarcıları ve Vatan Hainleri için İDAM GERİ GELSİN!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ülkemizin en büyük sorunlarının başında gelen ve son günlerde artarak devam eden Çocuk istismarcıları sapıkların ve vatan haini terör örgütü mensuplarının gerek sosyal medyada gerek farklı alanlarda aziz milletimizin toplumsal ahlak ve birliğine zarar verdiği gündemde tutulmaya çalışılmıştır. Toplumsal ahlakı zedeleyen çocuk istismarcılarına ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kastederek askerimizi, polisimizi, güvenlik güçlerimizi Şehit eden, milletimizin vicdanında derin yaralar açan eli kanlı katil terör örgütü mensupları için ivedi bir şekilde ceza düzenlemelerinin yapılması ve ilk başta bu suçluların İdam Cezası ile cezalandırılmaları için İdamın yasal hale getirilmesinin gerekliliğini öngörüyor ve diyoruz ki "NE HADIM, NE HAPİS CEZASI; TEK SEÇENEK İDAM OLMALIDIR!!!"

Bugün Çubuk Alperen Ocakları imzanı bekliyor!

Çubuk Alperen Ocakları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çoçuk İstismarcıları ve Vatan Hainleri için İDAM GERİ GELSİN!!!». Çubuk Alperen Ocakları ve imza atan diğer 178 kişiye katıl.