Petition Closed
Petitioning Çin Komünist rejimi Çin Komünist rejimi

Çin Komünist rejimi, Canlı İnsanlardan Organ Toplama Suçunu Durdur!

Falun Dafa, zihin ve bedeni birlikte geliştiren bir xiulian (kendini geliştirme ve arındırma) uygulamasıdır. Aynı zamanda Falun Gong olarak ta bilinir. İlk olarak, 1992 yılında Bay Lİ HONGZHİ tarafından Çin’de halka tanıtılmış ve insanlar arasında büyük bir heyecan ve coşku yaratmıştır. Çok kısa bir süre içerisinde uygulayıcı sayısı Çin’de 70 milyon kişiyi aşmıştır.

1992 yılından beri, dünyada yüz milyondan fazla insan Falun Gong uygulaması sayesinde fayda elde etti. Falun Gong hızla yayıldı. Fakat 1999 yılında, ÇKP’nin o zamanki lideri Jiang Zemin, Falun Gong’a karşı günümüze kadar halan devam eden bir zulüm başlattı.

Bu zulümde, hamile kadınlar, yaşlılar ve küçük çocuklar da dahil olmak üzere Falun Dafa uygulama sistemini yapan insanlar hiç bir yargılamadan geçmeden çalışma kamplarına gönderilmekte; binlercesi kanunu hiçe sayarak en uzun süreli hapis cezalarına çarptırılmakta, binlerce kişi tutuklanıp alıkoyulmakta ve neredeyse tamamı insanlık dışı muamele görmektedir. Şaşırtıcı bir şekilde insanlara, akıl hastanelerinde sinir sistemini harap eden ilaçlarla işkence edilmektedir. Binlerce insan gözetim altında hayatını kaybederken sayısını dahi bilmediğimiz insanın akıbeti meçhul. Şu anda çok sayıda insan organları çıkarıldıktan sonra yakılma tehlikesi altında. Çünkü suçun gizlenmesi gerekiyor. Bu yüzden de organlarını çıkardıktan sonra bu insanları kretoryumlarda yakıyorlar. Acımasızca yürütülen şiddetin boyutlarını kavramak dahi çok zor.

Çin’de yüzlerce gizli kamp var ve Falun Gong uygulayıcıları insanın kalbinin dayanmayacağı bir şekilde bu kamplarda hapsedilmektedirler. Bir organ nakli için genelde çok uzun bir süre beklemek gerekir, fakat Çin’de bu hemen yapılabilir ve bu tür canlı organ toplama uygulaması günümüze kadar hala tüm acımasızlığı ile devam etmekte. Bu suç, bu gezegen üzerindeki şimdiye kadar hiç yaşanmamış bir kötülüktür.

Dünya Falun Gong Zulmünü Araştırma Organizasyonu (WOIPFG), 13 Kasım 2012 tarihinde "Plastinasyon İnsan Örnekleri İçin Cesetlerin Kaynağı Hakkındaki Araştırma Raporu"nu yayınladı. Büyük miktarda kanıt sunan rapor, Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) Falun Gong uygulayıcıları ve diğer vicdan mahkûmlarının öldürülmesi ve akabinde, kar amacıyla vücutlarının plastinasyon işleminden geçirilerek sergilenmesine yönelik işlediği suçların ayrıntılarını açığa vurmaktadır.

Suçlar 2000 yılından sonra, inancından vazgeçmeyi reddeden ve yasadışı bir şekilde tutuklanan çok sayıda Falun Gong uygulayıcısına zulmeden ve öldüren ÇKP'nin zirve döneminde başladı. Kanıtlar aynı zamanda, diğer vicdan mahkûmlarının da, bu amaçla öldürüldüğünü göstermektedir.

ÇKP kontrolündeki devlet daireleri tarafından desteklenen prosedürlerde, Falun Gong uygulayıcıları hala hayattayken organları, nakil ameliyatları için toplandıktan ya da bedenleri ölüm süreci ile ilgili deneyler için kullanıldıktan sonra, kadavraları plastinasyon tekniği kullanılarak korundu ve dünya çapında sergilenmek üzere satılmak üzere insan örneklerine dönüştürüldü. ÇKP, anakara Çin'i dünyanın en büyük insan kadavrası işleme üssüne dönüştürdü.

Ben, bu yaşanan insanlık dışı zulmün bir an önce durdurulması ve kınanması için iyi kalpli ve erdemli insanlara çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu yaşanan vahşet karşısında sessiz kalmayalım ve masum insanların daha fazla zulüm görmemesi ve hayatlarını kaybetmemesi için işlenen bu insanlıkdışı suçları herkesle paylaşalım.

Letter to
Çin Komünist rejimi Çin Komünist rejimi
Çin Komünist rejimi, insan haklarını hiçe sayarak masum insanlara zulmetmeyi ve canlı Falun Gong uygulayıcılarının organlarını zorla toplayarak satma suçunu durdur!

Cennet bu suçu cezasız bırakmayacaktır! Bu suça iştirak edenler ve bilmesine rağmen sessiz kalanlar elbet hakettikleriyle yüzleşececektir. Lütfen bu insanlıkdışı zulmün yanında olmayın ve geleceğiniz için doğru bir seçim yapın.