Çiftlikbanka dokunma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ciftlikbank 550 bin uyesi ile türkiyede hayvancılıği gelistirmek amacı ile hem bir marka olma yolunda hemde yatirimcilarina gelir elde etmek hep birlikte kazanmak için kurulmus sanal oyundaki yatirimlari gercege dönüştürerek türkiye pazarinda büyük bi firma olarak emin adimlarla ilerleyen bi yapidir biz 550bin yatirimcisiyla 1,5- 2 yildir hic bir magduriyet sikinti yaşamadan hizla büyüyen bir firmayken bazı çekemeyen iç - dış gücler araciliğiyla bakanliklara yapilan şikayetler neticesinde bi soruşturmaya başlandi nezamanki soruşturma başladi bizim magduriyetimiz ozaman bâşladi gümrük ve ticaret bakanliginin yaptigi soruşturmadan herhangi bi olumsuzluga rastlanmadigi halde sürekli ileri tarihlere atilan bi aciklama gelmedigi bi belirsizlik oldugu icin bankalar çiftlikbankin odemelerini para giriş cikişlarini durdurdu ve buyuzden 550 bin kullanici 2 yildir hic bi sekilde yaşamadigi magduriyeti gümruk bakanliginin soruşturmasi ve bitürlü bitmediği icin bankalarin bizle calismamasi sonucu magduruzz bian once magduriyetimizin giderilmesini ve ciftlikbankla tekrar emin adimlarla büyümeyi hedefliyoruzz..

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Yalman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çiftlikbanka dokunma !!!: Çiftlikbanka dokunma». Can ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.