HER YIL 82 MİLYON FİDANLA ÜLKE OLARAK FARK YARATALIM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Çevre ve Orman ve tarafına Mehlika Sultan bu kampanyayı başlattı

Her yıl onlarca hektar yeşil alanımız yakılıyor, inşşat sahaları için ormanlar katlediliyor. Bunun önüne geçmek, farkındalık yaratmak, fark yaratmak, gelecek nesillere yeşil bir Türkiye bırakmak için, yılın herhangi bir gününü fidan dikme günü olarak belirleyelim. Yetkili ve ilgili bakanlıklar ve müdürlüklerce bunun yapılması için gereken ne varsa koşullar sağlansın ve her yıl tüm Türkiye halkı olarak belirlenen o günde her birey, tüm aile fertleriyle birlikte 82 MİLYON kişi olarak bir fidan dikelim. Bu hem bizim bayramımız/festivalimiz olsun hem de gelecek nesillere hediyemiz olsun, hem de dünyada bir ilki gerçekleştirmiş olalım. Sizler de bu kampanyaya destek verin ve daha çevrenizdekileri duyarlı olmaya davet edin. Bu uygulama ile birlik ve beraberlik bağlarımızın daha da kuvvetleneceğini biliyorum. Yeşil alanların katledilmesinin önüne geçemeyiz belki ama bu kampanyaya destek verip hayata geçirirsek en güzel cevabı veririz çevre katliamcılarına ve tüm dünyaya. Hadi siz de elinizden gelen bu basit işi yapın ve imza verin. Ülkem için ne yapabilirim diyen herkes imza vererek bu fikri hayata geçirmeye destek olsun. Bu ülkeyi korumak hepimizin sorumluluğu. Bir gün çocuklarımız, torunlarımız o yemyeşil manzaraya bakıp "anne babalarımız bizim için ne güzel bir ülke bırakmışlar" desinler. Hadi, evladın için torunun için bu eşsiz ülke için bir fidan da sen dik.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.