Başarı

Torba yasa ile değil yeni anayasamız ile TMMOB ve bağlı odalar kaldırılsın

Bu kampanya 100 destekçi ile değişim yarattı!

Meslek odası değilde siyaset partisi gibi davranan TMMOB ve uzantıları Peyzaj mimarları odası,İnşaat mühendisleri Odası vs. kaldırılsın.Hizmetler tek elden Devlet tarafından sürdürülülsün.Her fırsatta anarşist gibi sokaklara dökülen ve ülkemize zararı 50milyar doları aşan bu örgüte haddini bildirmek için sende imzala.

644 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 12.maddesi i fıkrası ''Bakanlığın görev alanına giren konularla ilgili olarak mimarlık ve mühendislik meslek kuruluşlarına ilişkin mevzuatı hazırlamak ve bunları denetlemek''  Mesleğin gelişimi için çaba göstermeyi unutan ve meslek kuruluşlarına zarar veren TMMOB için Bakanlığın gerekeni yapmasını arz ederiz.

KENDİN İÇİN DEĞİLSE DE ÇOCUĞUNUN GELECEĞİ İÇİN.. sende imzala

Bugün Kubilay Bayram imzanı bekliyor!

Kubilay Bayram Zeyrek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Torba yasa ile değil yeni anayasamız ile TMMOB ve bağlı odalar kaldırılsın». Kubilay Bayram ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.