Tavas Avdan termik santral istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Yapılmak istenen termik santral doğal ve beşeri yaşama çok büyük oranda zarar verecektir. Enerji üretirken doğal kaynakların kullanılmasından yanayız. Termik santralden çıkan gazlar toprağa suya ve havaya nüfuz edeceği için insan ve tabii hayatı olumsuz etkileyecektir. Tavas ovamız yapılan Yenidere Barajıyla birlikte tarımda muhakkak olumlu yönde çok güzel bir gelişme gösterecek ve ülkemize milletimize faydalı olacaktı. Termik santralin kurulması halinde bütün bu güzellikleri güzel doğamızı çocuklarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir şekilde ulaştırmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Atalarımızdan nice kan dökerek şehit vererek devraldığımız bu güzel vatanı layıkıyla korumalı ve hizmet etmeliyiz. Ülkemizin enerji ihtiyacını doğal olan su güneş ve rüzgar enerjileri ülkemiz için büyük nimetlerdir. Hepsini de kullanmak dönüştürmek bizim elimizdedir. Bizim sadık yarimiz kara topraktır