Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Taksim Gezi Parkı Yeşil Haline Geri Dönsün!

Taksim Gezi Parkı, İstanbul halkının şehrin karmaşasından kaçıp yeşil bir alan görmek için geldikleri özel bir yerdir. Günümüzde her yeşil alanın yıkılıp yerine AVM yapılması alışılagelmiş bir durum haline geldi. Fakat bu duruma bir son vermeli ! Daha önce Emek Sineması'nı yutan sermaye, bu sefer de Taksim Gezi Parkı'nın peşinde. Bu özel alanın yıkılmaması, tahrip olmaması ve yeşil kalması için sen de destek ol ! Ayağa Kalk ! #AyagaKalk #GeziParkıNöbeti  #geziparkıiçintaksime

Gerekli ve ayrıntılı açıklamalara, ayrıca sormak istediğiniz soruların cevaplarına aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz;

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Rasim ÇELİK bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 7.670 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Rasim imzanı bekliyor!

Rasim ÇELİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Taksim Gezi Parkı Yeşil Haline Geri Dönsün!». Rasim ve imza atan diğer 7.669 kişiye katıl.