Marmara Abroz sahilinin kumu katledilmesin..!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Doğal güzelliklerle dolu ülkemizin gün geçtikçe bu güzellikleri çeşitli şekillerde azaltılmaya devam ediyor. Sit alanı olan bölgeler Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile  kesin korunacak hassas alanlar olarak belirlenmiştir. Bu demektir ki daha önceden Sit alanı olarak belirtilen alan korunacak, korunması gereken yerin üzerinde imar düzenlemesi, çevre düzenlemesi adı altında betonlaştırılamayacaktır Marmara adası Abroz (Küçük kum) mahallesi kumsalı, Çevre düzenlemesi adı altında kumsalı yok ediliyor.
Özellikle son yılların gözdesi Saraylar mahallesi; mermer cenneti olarak anılırken turizimde de hizmet vererek adından denizinin ve kumsalınında güzelliği ile söz ettirmeye başlamıştır.Büyük kumsalı ile küçük tatil beldesiyken Marmara belediyesinin almış olduğu karar ile kumsalımız  betonlardan oluşan çevre düzenlemesi adı altında doğallıktan uzak yapay bir hale getiriliyor.Yani korktuğumuz ne yazık ki başımıza geldi ve güzelim kumsalımız taş ve demir yığınına dönüştürülüyor.Bunun önüne geçebilmemiz için sesimizi duyurmalıyız.
Marmara adası Saraylar mahalesi (ABROZ MAHALLESİ) Küçük kum kumsalımız ve buradaki diğer alanların doğal kalmasını istiyoruz. Artık 1 ağacın dahi kesilmesini, havanın kirlenmesini, betonlaşma görmek istemiyoruz.

Bugün Nergis imzanı bekliyor!

Nergis Şenol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Marmara Abroz sahilinin kumu katledilmesin..!». Nergis ve imza atan diğer 1.914 kişiye katıl.