KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURU

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kentsel dönüşümle ilgili ben ve benim gibi binlerce insan işini ekmeğini kaybetti..Konuyla ilgili tüm mevki ve makamlara gerek mektupla gerek telefonla başvurdum...İlk yıllarda ''fikir yardımı'' için başvurduğumda ''kömür ve gıda yardımı'' olarak algılandı..Sonraki başvurularım çocuklarımın eğitimi ve ekonomik sıkıntılarımı nasıl aşabilirim yönünde fikir yardımı talebime de SHÇEK (Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumundan destek (!) verilmek istendi..Oysa benim böyle bir talebim yok..Devletin yapmak istediği bir proje olan Kentsel Dönüşüm nedeniyle işimi ekmeğimi kaybettim..Devletimizin bakanı ''biz orada esnafı hiç hesaba katmadık'' dedi..Buna rağmen sorunumu anlatacak makam bulamadım..Hatta bir yetkili ''Cumhurbaşkanına mektup yaz miting meydanlarında korumalarla ulaştır'' diye fikir verdi..Ortada bir sorunun varlığını kabul eden yetkililerin bu sorunu bir üst makama iletmesi gerekmez mi..? Vatandaş olarak tüm sorunlarımızı Cumhurbaşkanımıza iletme şansımız yok maalesef..İşini kaybetmiş bir ''Kentsel Dönüşüm Mağduru'' olarak devletin bu konuya ivedilikle bir çözüm üretmesini istiyor ve bekliyorum..
-Dönüşüm alanındaki esnafın iş kaybı göz önünde bulundurulmalı.
-Vergi vb borçları taksitlendirilip ötelenmeli
-Banka borçları faiz indirimine gidilip uzun vadeye bölünmeli
-Dönüşüm alanından ayrılan esnafa dükkan desteği verilmeli

Bugün CELAL imzanı bekliyor!

CELAL ÖZÇAKIR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURU». CELAL ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.