Elbistan halkı zehir solumasın...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafına Orhan EREN bu kampanyayı başlattı

Değerli Elbistanlı Hemşehrilerim...

İnsan sağlığının tüm değerlerin üzerinde olduğunu unutmayalım, bu da temiz ''Havası, suyu ve toprağının'' olmasıyla mümkündür. Türkiye'nin en verimli ovalarından olan Elbistan ovası ne yazık ki artık ZEHİR SAÇAN TERMİK ELEKTRİK SANTRALLERİYLE anılır oldu.

Dünya'da FOSİL YAKITLA elektrik üretimlerinin sonsuza kadar rafa kaldırıldığı ve YENİLENEBİLİR ENERJİYE (Rüzgar, Hidroelektrik, Güneş enerjisi) geçtiği günümüzde Elbistan'da bulunan TERMİK SANTRALLERİNDE ZEHİR SAÇAN BACALARIN 2022 YE KADAR FİLTRE KULLANIMINA GEREK OLMADIĞI BELİRTİLİYOR. bu süre içerisinde ölümler devam edecek, bu yetmiyormuş gibi şimdi de 3. Termik santrali kurulmaya çalışılıyor.

Çocuklarımızın daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için lütfen bu imza kampanyasına katılarak hem imzalamanızı hem de paylaşabildiğiniz kadar geniş çevreye ulaştırabilirsek, belirli bir imzaya ulaştığında imzalarımız Çevre ve Şehircilik bakanlığına ulaşacaktır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.