Brooklyn park site yönetimine kayyum atansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Pana Yapı’ya ait Brooklyn Life/Dream projeleri mali imkansızlıklar nedeniyle durduruldu. Ancak oturumların başladığı Brooklyn Park sitesinde aidat yolsuzluğu yapılıyor. Vaat edilen sosyal alanlar devreye girmediği hatta bu alanlar gündemde olmadığı gibi kurulu olan klimalar tesis edilmiyor, aidata dahil olan güvenlik dışındaki hiçbir hizmet verilmiyor. Güvenlik personelinin zaman zaman ücretini tam alamadığını da site sakinlerine dile getiriyor olması da ayrıca güvenlik hizmetini de tartışılır noktaya getiriyor. 741 daireden Aldığı 920₺’ye varan fahiş aidatlar ile neredeyse hiçbir residence hizmeti de verilmiyor. Aidatını ödemeyenlerin elektrik suyunu kesen, icra yokuna başvuran site yönetimi, büyük bir müteahhitlik skandalına imza atan Pana Yapı ile organik bağ içinde olması, alınan aidatların ise açıklanamayan fahiş tutarlarda hizmetlere harcandığı akla zimmete geçirme şüpheleri getiriyor.Açıklanan mali müşavir raporlarına göre fahiş site yönetim maaşları, yine açıklanamayan tutarlarda çay/kahve/kırtasiye giderleri de bu savı destekliyor görünüyor

-6’dan +24. Kata kadar her katta fare,hamam böceği ve temizlik/hijyen sorunları da yaşanıyor. Bazı dairelerde de lağım ve su kaçakları bulunuyor.

750 dairelik ve yaklaşık 2000 kişinin yaşadığı sitemiz için Beklentimiz, yerel basına da konu olan BrooklynPark site yönetimine, kayyum atanması ve mali incelemeye tutulması. İmza ve aksiyon için Desteğinizi rica ederiz

Bugün Zumre imzanı bekliyor!

Zumre Ayaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Brooklyn park site yönetimine kayyum atansın». Zumre ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.