3318 NİTELİK KODLU TAPU VE KADASTRO MEZUNU 1500 ISTIHTAM İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bizler (3318 NİTELİK KODLU MEZUNLAR) ülkemizin bir karış toprağı için bile gece gündüz hesap yapan, mücadele veren, çalışan, ülkemizin kılcal damarlarına kadar sınırlarını belirleyen, ailelerimizin bin bir zorlukla okuttuğu ve gurur duyduğu teknikerleriz..
Bizler bu bölümleri okurken aklımızda ve kalbimizde ülkemizin sınırlarının, vatandaşlarımızın taşınmazlarının güvencisi,ülkemizin en değerli kurumlarının başında gelen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün (TKGM) birer personeli olmak ve kutsal çizgilerimize sahip çıkmak vardı. Ancak TKGM gibi saygın ve değerli bir kurumun maalesef ki birçok il ve ilçede hizmet olarak yetersiz kalması bizleri böyle bir kampanya yapmaya itmiştir. Birçok ilçede maalesef TKGM’nin bir teknikerini bulmak olanaksızdır. Biz teknikerler sadece kamu da çalışabiliyoruz bize özel de çalışmak gibi bir sans verilmemiş. Teşkilat yapılanmasında personel sayısında yetersiz kalınmaktadır ve bu yüzden iş yoğunluğu çok fazladır. Her dönem kamuya binlerce personel alınırken TKGM'nin personel eksiklikleri görmezden gelinmemelidir. Ayrıca TKGM ülke hazinesine en çok katkı veren kurumların başında gelmektedir.
Özetle TKGM’nin en kısa sürede personel(TEKNİKER) alıp bizlerin ve kurumun kanayan yaralarını durdurmasını istiyoruz. Başta devlet büyüklerimiz olmak üzere herkesi bu konuya duyarlı olmaya davet ediyoruz..

Bugün Betül imzanı bekliyor!

Betül Kip bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «çevre ve şehircilik bakanlığı: 3318 NİTELİK KODLU TAPU VE KADASTRO MEZUNU ATAMASI». Betül ve imza atan diğer 311 kişiye katıl.