Kampanya Kapatıldı

@mehmetozhaseki tayinde torpile HAYIR! haksız tayinler hakkında işleme EVET!

Bu kampanya 148 destekçi ulaştı

Haksızlık dolu torpile dayalı tayin bilgileri paylaşılsın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Personelin Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğinde belirtilen şartları sağlamayan kişilerin bu son tayin dönemlerinde keyfi olarak atamalarının yapıldığını düşünmekteyiz. Kimlerin nereleri tercih ettiği, bu kişilerin; hangi bölgede kaç sene çalıştıkları, kurumlarının olumlu olumsuz yazıları, nerelere atandığı, eş durumu tayini yapılanların neye göre yapıldığı, yapılmayanların da neye göre yapılmadığı, illerdeki ihtiyaçların neye göre belirlendiği, aynı il'de ve İl'e tayin isteyen personellerin hangi kriterlere göre seçilip tayinin yapıldığı gibi bilgiler saklı tutulmaktadır.Bu gibi bilgilerin insanların aklında soru işareti kalmayacak ve şeffaf şekilde, haksızlıklara sebebiyet vermemek adına açıklanmasını istiyoruz.Eğer gerçekten bir tutarsızlık varsa da 2016 ve öncesi tayinlerin tekrar değerlendirilmesini istiyoruz.

Ayrıca çıkartılan puan sisteminde aynı yere tayin isteyen kişilerin düşük puanlı olanın atamasının yapılıp yüksek puanlı olanın atamasının yapılmamasının mantığını ve eş durumundan sevdiklerinden senelerdir ayrı bekleyenler varken daha sonra evlenenlerin istedikleri yere tayinlerinin yapılmasının mantığının açıklanmasını istiyoruz.

Herkesin bu durum ile karşılaşma ihtimali yüksek olduğundan Çevre ve Şehircilik Personeli başta olmak üzere torpile dayalı bu sistemin düzelmesini, haksızlığa meydan verenlerin cezalandırılması ve şeffaf şekilde açıklama yapılmasını isteyen tüm duyarlı vatandaşların desteğini bekliyoruz.

NOT: Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook ve Twitter da paylaşarak daha çok kişinin destek olmasını sağlayabilirsiniz, desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bugün Cengiz imzanı bekliyor!

Cengiz Kolin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ'nin Haksızlıklara Son Vermesini istiyoruz.». Cengiz ve imza atan diğer 147 kişiye katıl.