Marmara denizi ölüyor !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Çevre Bakanlığı Sağlık Bakanlığı Cumhur başkanlığı tüm deniz kıyısı olan belediyeler ve tarafına barkın Tarim bu kampanyayı başlattı

Marmara denizinde yaşanılan musilaj felaketi tüm Marmara'yı tehdit ediyor. Koca bir deniz gözlerimizin önünde ölüyor, deniz kendisini temizleyecek kıyı bulamıyor, her yer betonlarla kapanmış durumda. Atık suların tahliyesi hala Denizerlere yapılıyor, bu konuda sert önlemler ve denetimler istiyoruz, acil eylem planı yapmamız şart.

Önümüzde çok uzun bir süre yok bu yüzden acil çalışma başlatmak zorundayız, Marmara denize kıyısı olan tüm belediyelerin kanalizasyon, atık su tahliye merkezleri ve sanayi atıkları merkezleri ile ilgili çok ciddi çalışmalar yapması ve önlemler alması şart. Tüm kıyısı olan belediyelerin deniz süpürgeleri kullanması gerekirse sayılarını arttırması gerekiyor. Marmara ölürse bir daha geriye gelmez ! Lütfen şimdi sende destek ol ve sesimize güç ver.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.