Ümraniye'de İmar oyunlarına Son verin. 2B Ümraniye nin 6 mahallesi ne Akp nin bir oyunumu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Çevre bakanlığı, İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı, Ümraniye belediye başkanlığı tarafına Hüseyin Okumus bu kampanyayı başlattı

Ümraniye'de 6 Mahallenin  Topağacı, Kazım Karabekir ,Elmalıkent Hekimbaşı, Dumlupınar , inkılap mahallelerinde oluşan 2B sorunu gün geçtikçe halkı daha da mağdur etmekte iptal edilen planlar Ada bazlı yapılan projeler insanların bir araya gelerek konutlarını yapmanın önündeki engeller 5000 metrekarelik alandaki arsaların birleştirerek inşaatların yapılması nun dışındaki inşaatların düşük olarak yapılması ve olanaksız hale getirilmesi ve buralarda müteahhitlerin girmesin İnönü engellenerek halkın birbiriyle anlaşamaması ondan fırsat bilerek mağduriyetlerin daha da artırarak buraları TOKİ aracılığı ile Ümraniye belediyesi kendisine yakın müteahhitler le bölgeyi riskli alan ilan ederek de halkın elindeki yerleri  yalnızca TOKİ gözetiminde ve devlet gözetiminde  adı altında kendi müteahhitlerine verimlilik halkın mağdur olmasına yönelik ve bir sonraki seçime dönük tekrar mağduriyet yaratarak mağdur etti maluliyet yaratanlar çözüm üretemezler çünkü mağduriyet üzerinden siyasi geleceklerini devam ettirmektedirler bizler inlik ve 5 binlik planlar projelerin İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından yasalara uygun bir şekilde yapılarak halkın mağdur edilmemesi yer sahiplerinin kendi istekleri doğrultusunda istedikleri mütait lerle anlaşarak konutlarını devletin çizdigi plan ve projeler doğrultusunda yapmaları tarafındayız hiçbir şekilde bakanlık aracılığıyla elimizdeki tapulu arsalarımızı vermeyeceğiz sizlerde bu mağduriyet yaratanların  çözmeyecegini inanıyor TOKİ aracılığı ile yapılan Akp nin çalışmalarına hayır diyoruz artık mahallelerimiz bizimdir imarını biz yapacağız

2 B Riskli alan aldatmasina HAYIR

Hep kandırdılar yine kandiracaklar.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.