Şekerpınar-Tuzla Bölgesindeki İnsanlar Zehirleniyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhabalar,

Genellikle Şekerpınar Konutları, Şifa Mahallesi ve Tuzla Bölgelerinde Tuzla Deri Sanayi Bölgesinden kaynaklı aşırı koku olmaktadır.Bazı zamanlar Boya Vernik OSB den zehirli kokular gelmekte. Geceleri bazen uykumuzdan uyanmaktayız. Ağırlıklı olarak gece saatlerinde 1 den sonra 2 3 civarı.Bununla alakalı olarak muhtarımız daha önce Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldığı cevapta denetimlerin belirli aralıklarla Haziran 2017 den beri yapıldığını söyleniyor. Bir birey olarak talebim hem çevremdeki bireyler için bu iğrenç kokuların bizleri artık zehirlememesidir.  Şahsi düşüncem kokuların azaldığı zamanlar ya da olmadığı zamanlar denetimlerin yapıldığı zamanlardır. Ama her hafta mutlaka koku olmaktadır. Bazen bu kokuyu tuzla şifa yan yoldan aracım ile gelirken de duymaktayım. Daha önce muhtarımız bu konuyla alakalı yetkililere bildiride bulunmuş ve imzalarda toplanmıştır fakat bir sonuç yok. Zehirlenmeye devam etmekteyiz.  En kısa sürede çözümlerinizi bekliyoruz.