Çengelköy sahil hattına dökülen kanalizasyon sorununa çözüm

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul'umuzun güzide semtlerinden birisi olan Çengelköy'ün sahilinde, Albay Hüsamettin Ertürk sokak çıkışında bulunan sahil şeridini kirleten kanalizasyon atığından dolayı Çengelköy sakinleri, kafe ve restorant müşterileri, Çengelköy'ü gezmek için gelen vatandaşlar ve deniz canlıları bu atıklardan dolayı önemli ölçüde rahatsızlık duymaktadır. Bu sorun hem Çengelköy'ün görselini kirletmekte hem de insan ve hayvan sağlığına ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu soruna çözüm olarak kanalizasyon hattının değiştirilmesi, atık tesisleri kurulup kanalizasyon atıklarının buralarda yok edilmesi veya filtre sistemi ile atıkların denize dökülmeden önce filtrelenerek, zararın minimum düzeye indirilerek bu çevre kirliliğinin önüne geçilmesini öneriyoruz. Bu soruna paydaş olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Deniz ve Kıyı Yönetimi Dairesi Başkanlığı'nın hizmet ve projelerini bekliyoruz.

Sizler de bu kampanyayı imzalayarak bu soruna bizimle beraber ortak olup çevre ve insan sağlığının korunmasına destek verebilirsiniz. Enes Malik ERYILMAZ ile ortak olarak faaliyete geçirdiğimiz bu kampayaya desteklerinizden ötürü teşekkür ederiz.