Çelik Bariyerler Kaldırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Canımdan çok sevdigim abim 01.09.2019 Pazar günü  saat 18.00 sularında Tekirdağ ili Keşan ilçesi istikametinden Çanakkale ili Gelibolu istikametine seyir halindeyken Korudağı mevkii virajlarında sebebi henüz belli olmayan şekilde geçirdiği elim  motorsiklet kazası sonucunda bariyerlere çarparak çok genc yaşta hayatını kaybetmiştir. 10 yılı aşkın süredir oldukça dikkatli ve deneyimli bir binici olan aynı yolu defalarca katetmiş olan abim her türlü güvenlik önlemini almış gerekli olan;kask,korumalı mont,dizlik,eldiven gibi tüm ekipmanları giymiş olmasına karşın kafasını çelik bariyerlere çarpması sonucunda hayata veda etmiştir .  Vücudunda hafif sıyrıklar dışında hiçbir hasar yok iken başını çelik bariyerlere vurarak aldığı darbe sonucu  maalesef onu kaybettik. Avrupada Ve diğer birçok ülkede bariyer bulunmamakla  birlikte bulunan  nadir yerlerde plastik bariyer tercih edilmiştir. Daha fazla can yanmaması adına acil önlem alınsın. Ya plastikten yapılsın ya da tüm  BARİYERLER KALDIRILSIN!!!!