0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kurban satım yerlerinin şehir merkezlerinde insanlarin yaşam yerlerine bire bir yakın noktada olması doğru değil. Heleki bu yaz aylarında hem kokudan hem karasineklerden rahatsız oluyoruz; yaz günü camlarımızı açamıyoruz. Açsak bile koku her yere siniyor. Allerjik ve solunum rahatsızlığı olanların rahatsızlıkları daha da artıyor. En az 25 günlük bir süreç. Belediyelerin gelir elde edecekler diye halk sağlığı ve huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur.
 İvedilikle kurban satım yerlerinin yaşam yerlerinden uzaklaştırılıp tek bir yerde toplanıp veyahut. Mezbahalarda veya munasip yerlerde satılıp , kesilip, poşetlenip kurban sahibine teslim edilecek yerlere taşınmasını rica ediyoruz.

Günümüz çağında insana insan gibi değer verilmesini istiyoruz. Ve bu durumun düzeltilmesini arzu ediyoruz.

Saygılarımla

Bugün Guluzar imzanı bekliyor!

Guluzar Bayraktar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çekmeköy belediyesi , çekmeköy kaymakamlığı , iç işleri bakanlığı , Cumhurbaşkanlığı: Kurban satış pazarlarının mahalle içlerinden uzağa taşınması bir insanlık hakkıdır!». Guluzar ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.