Kampanya Kapatıldı

Çankaya Belediyesi, yıllardır bizimle yaşayan çocuklarımız nerede?

Bu kampanya 402 destekçiye ulaştı

Yaklaşık on beş senedir çayyolunda ikematgah etmekteyim ..evimin yakınlarındaki mitaş sitesinde iki küpeli köpeğe beş senedir bakmaktaydım ..kulübeleri beslenmeleri ..bir ay evvel önce. Kahverenkli köpepim kayboldu on gün evvel ise siyah köpeğim mitaş sitesinden alındılar ..bugün çevre sakinleri ile görüştükten Sonra bu iki köpeği Çankaya belediyesinin aldığını söylediler ..etrafta kesi köpek ne varsa toplayıp götürdüklerini ..ve bu sabah Eymir barınağına gittim ..orda Selçuk beyin özensiz umursamaz tavırları ile karşılaştım ..ve iki köpeğimi de bulamadım ..daha Sonra Çankaya belediyesinden Hakan ve veteriner işlerinden Anıl beyin konu ile ilgileneceğine dair söz aldım ..Çankaya belediyesinden acil mitaş sitesinden aldıkları bu iki köpeği yerine bırakmalarını ve attıkları yeri bana bildirmelerini istiyorum ..fatoş şen https://www.facebook.com/fatossennn?fref=ts

Bugün hayvan kurtarma derneği ankara imzanı bekliyor!

hayvan kurtarma derneği ankara bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çankaya Belediyesi, yıllardır bizimle yaşayan çocuklarımız nerede?». hayvan kurtarma derneği ankara ve imza atan diğer 401 kişiye katıl.