Mahallemde benzinliğe dur de!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Çankaya Belediye Başkanlığına

Üç yılı aşkın süredir mahallemizde eski ısı merkezi arazisinde yapılmaya çalışılan benzinlik/akaryakıt istasyonuna karşı mücadele eden 100. Yıl İşçi Blokları Mahallesi sakinleri olarak yeniden başlayan ve ilerlemekte olan benzinlik/akaryakıt istasyonu inşaatına karşı talebimizi yinelemekteyiz: Mahallemizde benzinlik/akaryakıt istasyonu istemiyoruz.

Konum olarak konut alanlarının içerisinde, okulların hemen bitişiğinde süren bu inşaat tehlikeli olduğu kadar 5 dakika araç mesafesinde yaklaşık 10 adet benzinlik/akaryakıt istasyonu bulunduğu için gereksizdir. Mahallemizde yaratacağı ekstra araç trafiği hem mahallemizin artık kendisine bile yetemeyen caddelerini daha sorunlu hale getirecek, hem de yarattığı araç gürültüsü ile mahalle sakinlerinin yaşamını olumsuz etkileyecektir.

Yukarıda saydığımız sebeplerden ötürü, mahallemizde yapılmaya başlanan benzinlik/akaryakıt istasyonuna sağlanan ruhsatların iptal edilmesini, inşaatın durdurulmasını ivedilikle talep etmekteyiz.

Toplumcu belediye sloganıyla faaliyet gösteren Çankaya Belediyesi’ni toplumcu bir anlayışla ve gerekirse mahalle ölçeğinde bir halk oylaması yaparak duruma müdahil olmaya davet ediyoruz.

100. Yıl İşçi Blokları Mahallesi Sakinleri

Bugün 100. Yıl İnisiyatifi imzanı bekliyor!

100. Yıl İnisiyatifi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çankaya Belediyesi: Mahallemde benzinliğe dur de!». 100. Yıl İnisiyatifi ve imza atan diğer 773 kişiye katıl.