BURS BAŞVURULARINDA İKİNCİ ÖĞRETİMLERE YAPILAN HAKSIZLIK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bugün Çankaya Belediyesi'nin burs verdiğini öğrendim ve bilgi almak için belediyeyle iletişime geçtim. Bana sadece örgün öğretimlere burs verildiğini söylediler.
Biz ikinci öğretimler olarak hem devlet üniversitesinde okuyup hem yıllık 1200 TL gibi bir harç ücreti ödüyoruz. Biliyorsunuz ki örgün öğretimler harç parası ödemiyor. YÖK'ün yaptığı bu eşitsiz davranışa Çankaya Belediyesi'nin ve birçok kurumun eşlik ettiginizi görüyoruz. Örgünlerle ikinci öğretimlerin tek farkının öğrenim gördükleri saat olduğunu ve harç ödeyen ikinci öğretimler olarak bu bursu daha çok hak etmemize rağmen başvurularımızın alınmamasının oldukça adaletsiz olduğunu düşünüyoruz. Hem yıllık 1200tl harç ödeyip hem de yemekhane ücretlerini 2 kat fazla ödüyoruz ve burs için başvuracağımız kurumlar ikinci öğretimleri kabul etmiyor. Bu eşitsizliğin ve adaletsizliğin ortadan kaldırılmasını arz ediyoruz.

Bugün Berkcan imzanı bekliyor!

Berkcan Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çankaya Belediyesi: BURS BAŞVURULARINDA İKİNCİ ÖĞRETİMLERE YAPILAN HAKSIZLIK». Berkcan ve imza atan diğer 332 kişiye katıl.