0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın ilgili,
Bilindiği üzere Çankırı’mıza yeni 400 yataklı Devlet Hastanenin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu hastanenin yerinin nerede olduğu önem arz etmektedir. Bu doğrultuda aşağıda belirttiğimiz hususları göz önünde bulundurularak Ankara yolu üzerinde bir yerde olması gerekliliği ortaya çıkmaktadır.
1-Eski Devlet Hastanesinin yeri Kırkevler mevkiinde olmasının sıkıntısını hep birlikte yaşadık. Örneğin acil vakalarda hasta önce hastaneye sevk ediliyor. Yapılan tetkikler sonucunda Ankara’ya sevk edildiğinde tekrar şehirici trafiğine gererek Ankara’ya gitmektedir. Dakika hatta saniyelerin önemli olduğu acil vakalarda yoğunluğa bağlı olarak ciddi zaman kaybı yaşanmaktadır. Ankara yolu üzerinde olması durumunda trafik sorunu olmadan doğrudan Ankara’ya ulaşım sağlanacaktır. Ayrıca İlerleyen teknoloji ile helikopter ile hasta gelmesi veya gitmesi durumunda helikopter pistide Ankara yolunda yer almaktadır...
2- Bilindiği üzere hastane herkesin uğrak noktasıdır. Diğer resmi kurumlara yakın olması halkımızın zaman ve trafik hususunda rahatlayacaktır. Bu doğrultuda VALİLİK BİNASI, ADLİYE, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, Okulların bir kısmı Ankara yolu üzerindedir.
3- Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi Ankara yolu üzerindedir. Burada yaklaşık 10.000 hemşerimiz çalışması planlamaktadır. Dolayısıyla şehrin nüfusunun yoğun bir şekilde Ankara yolu üzerinde olması da Ankara yolu alternatifini kuvvetlendirmektedir.
4- Ankara yoluna 10.000 konut projesi nin 1000 konutu nun onaylandığı bilinmektedir. Ayrıca küçük sanayinin Ankara yolu üzerine başka bir yere taşınması ve mevcut yerinin konut imarına açılması çalışmalarının olacağı ihtimali şehir nüfusunun Ankara yolu üzerine doğru olacağı göz önünde bulundurulduğunda söz konusu hastanenin Ankara yolunda olması gerekmektedir.
5- Her gün hastane çalışanlarının, hastaların ve ziyaretçilerinin ulaşım ve park noktasından bakıldığından Ankara yolu üzerinde olması avantaj sağlayacaktır. Bilindiği üzere Ankara yolu ulaşımı kolay olmaktadır. Ve geniş arazi üzerinde özel araçların park ve trafik sorunu olmayacaktır.
Yukarıda belirttiğiniz konular hastanenin kısa ve uzun vadede Çankırı ve Halkımız için Ankara yolu üzerinde yapılması önem arz etmektedir. Bu doğrultuda başlatılan imza kampanyasını onaylıyorum.
Çankırı 400 Yataklı Devlet Hastanesi yapımı konusunda yetkili kurumlara arz ederim...

Bugün Kamil imzanı bekliyor!

Kamil Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çankırı Sağlık il müdürlüğü: Çankırıya yapılacak olan400yataklı devlet hastanesini Ankara yoluna yapılmasını istiyorum». Kamil ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.