Çandarlı Halkının Sağlığı için Acilen "ACİL SERVİS" İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İzmir ili Dikili ilçesine 19 km mesafede Çandarlı Körfezine ismini veren tarihlere öncülük yapmış liman kenti olan ve turizm açısından öneme sahip olan Çandarlı mahalemiz’de acil sağlık merkezi birimi olmadığın’dan. Mahalemizde yaşayan vatandaşlar sıkıntı yaşamakta ve kış ayların’da on beş bin civarında kişi yaşamaktadır yaz aylarında ise 150-200 bin kişinin sezonun beş ayı Çandarlı'da yaşamaktadır mevcut olan sağlık ocağımız Aile hekimliği olarak sabah sekiz akşam 5 arası hizmet vermektedir bu yüzden acil durumlarda vatandaşlar sıkıntı yaşamaktadır. Bergama’ya 34 km Aliağa’ya 35 km ve İzmir'e 100 km olup vatandaşlar buralara gitmek durum’da kalmaktadır insan sağlığın’da bir saniyenin bile önemi bulunmaktadır bu yüzden acil sağlık birimin açılmasını arz ederiz.

Bugün Suat imzanı bekliyor!

Suat karaca bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çandarlı Halkının Sağlığı için Acilen "ACİL SERVİS" İstiyoruz». Suat ve imza atan diğer 869 kişiye katıl.