Kampanya Kapatıldı

Çanakkale 18 Mart Zaferini Kutlamak İstiyor

Bu kampanya 791 destekçiye ulaştı

Her yıl düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi resmi törenleri AKP tarafından siyasi malzeme haline dönüştürülmektedir. 18 Mart haftası süresince Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın kente gelmesi sebep gösterilerek, Çanakkale genelinde yoğun güvenlik önlemleri alınmakta; cadde, sokaklar ve tarihi yarımada vatandaşların giriş ve çıkışına kapatılmaktadır.

Özellikle bu yıl 18 Mart törenlerinde Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın konuşmalarına bakıldığında, şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anmaktan çok; günlük siyaset ve refarandum için “EVET” kampanyası yaptıklarını görüyoruz.
​Kapatılan yollar ve sözde alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Çanakkale halkı 18 Mart Stadyumdaki törenlere son birkaç yıldır katılamamaktadır. Stadyumu dolduran kalabalığın ellerindeki AKP bayrakları ve boyunlarındaki “EVET – ERDOĞAN” atkıları, Çanakkale halkını neden törenlere almadıklarının cevabını veriyor.

​Türkiye’nin dört bir tarafından getirilen AKP teşkilatlarının Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı tören konuşmaları sırasında organize bir şekilde yuhalamaları; “MİLLİ İRADE” sözünü dillerinden düşürmeyenlerin samimiyetten uzak olduklarını tüm Türkiye’ye kanıtlamaktadır.

Unutulmamalıdır ki; törende konuşmalarını yapan Ülgür Gökhan değil, Çanakkale halkıdır ve yine orada yuhalanan Ülgür Gökhan değil, Çanakkale halkıdır.

Çanakkale’ye ve bu toprakların ruhuna yapılan SAYGISIZLIĞI şiddetle kınıyoruz.

Ve yine unutulmamalıdır ki;

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi tüm Türkiye’nin ortak paydasıdır. Çanakkale, birliktelik demektir. Barış demektir. Çanakkale her şeyden önce aziz şehitlerimiz demektir. O şehitler ki, siyasete malzeme edilemeyecek kadar kutsaldırlar.
2018 yılında gerçekleşecek olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin; siyasetten uzak, Çanakkale ruhuna yakışır bir şekilde geçmesini istiyoruz.

Bu sebepten diyoruz ki; “Çanakkale 18 Mart Zaferini Kutlamak İstiyor”

Bugün Talip imzanı bekliyor!

Talip Albayrak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çanakkale Valiliği: Çanakkale 18 Mart Zaferini Kutlamak İstiyor». Talip ve imza atan diğer 790 kişiye katıl.