Levent Aşir Tektaş'ın Adı, Yenice M.Y.O. Kütüphanesine Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Levent Aşir Tektaş Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksek Okulu'ndan, 2002 yılında, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümünden mezun olmuştur. Öğrenim hayatından sonra Mali Müşavir'liğe hak kazanmış ve vefatına kadar bu mesleği icra etmiştir. Doğuştan gelen Skolyoz rahatsızlığına rağmen sosyal konulardaki girişimleri herkes tarafından takdir edilmiştir. Bu rahatsızlığına rağmen gerek okul hayatında gerekse okul hayatından sonra Yenice M.Y.O.'ya büyük katkılar sağlamıştır. Bilhassa mezuniyet sonrası birleştirici çabalarıyla Yenice M.Y.O. Mezunlar Derneği'nin kurulmasında başrol oynamıştır. Yenice M.Y.O.'nun öğrenciler arasında tanıtımına büyük emek vermiştir. 27 Nisan 2017 tarihinde vefat eden Levent Aşir Tektaş'ın, hayattayken çokça mücadelesini verdiği okulundaki kütüphaneye adının verilmesini arzu ediyoruz. Bu sebeple başlattığımız kampanyaya destek vermenizi rica ediyoruz.

Bugün Savaş imzanı bekliyor!

Savaş Polat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: Levent Aşir Tektaş'ın Adı, Yenice M.Y.O. Kütüphanesine Verilsin». Savaş ve imza atan diğer 537 kişiye katıl.