Onların da yaşamaya hakkı var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Nerdeyse her yıl ailemle Çanakkale Şehitliklerini gezmeye gideriz ama bu yıl keşke gitmeseydik de o manzarayı görmeseydik dedik. Çok üzücü bir manzara ile karşılaştık ve bu kampanya sayesinde, sizin imzalarınız sayesinde bu üzücü manzaranın düzelebileceğine inanıyorum.

Çanakkale'nin bütün köpeklerini toplayıp oralara serpiştirmişler, köpekler her yerdeler... Her gelen arabanın önünü kesip yemek arıyorlar, hepsinin kemikleri sayılıyor. Yanımızda simit ve poğaça vardı hepsini onlara verdik, başka biri dolma verdi ve yediler. Tekrar ediyorum hayvanlar açlıktan dolma yedi böyle bir zulme lütfen dur diyelim.

Çanakkale Belediyesi bu duruma acil bir çözüm getirmelidir hayvanları oralardan geri toplamalıdır en azından şehir içindeki barınaklara koymalıdır. Eğer oraları gidip göreniniz varsa biliyorsunuzdur yiyecek ve su yok çünkü dağlık alan ve yerleşim alanı yok orada tek başlarına birileri gelse de yiyecek bir şeyler verse diye ya da ölümlerini bekliyorlar. Haydi hep birlikte o hayvancıkların sesi olalım onlara yaşam haklarını geri verelim.

Bugün Ceren imzanı bekliyor!

Ceren Ayhaner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çanakkale Belediyesi: Onların da yaşamaya hakkı var». Ceren ve imza atan diğer 787 kişiye katıl.