Çanakkale Belediyesi Şehiriçi Otobüslerinin Klimalarını Yaptırmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Balık istifi şeklinde yolculuk ettiğimiz, binmenin ve inmenin bile bir mücadele gerektirdiği şehiriçi toplu taşıma araçlarında, hava sıcaklıkları 28 derecede seyretmesine rağmen otobüslerin klimalarının çalışmaması, araçların içindeki insanlardan ağır ter kokuları yayılmasına, aşırı terlemeye sebep olmakta özellikle astım, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları yaşayan yolcuların yaşamını tehlikeye sokmaktadır.

Sürücülerin, klima bakımının 15 Mayıs’tan önce yapılmayacağı bilgisini paylaşmaları, bunun üzerine belediyenin ilgili birimi ile yapılan görüşmelerde arızaların ne zaman giderileceği ile ilgili muğlak cevapları ve ciddiyetsiz tutumları bu imza kampanyasını başlatmayı zorunlu kılmıştır.

Çanakkale belediyesi acilen şehiriçi otobüs klimalarını bakıma sokmalı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi yönündeki otobüs sefer sayısında, özellikle sabah saatlerinde arttırmaya gitmelidir. Kalabalık sebebiyle araçtan inmek ciddi bir sorun olmakla birlikte, dolu gelen araçlara binemeyerek ulaşım sağlayamamak da şehrimizde olağan bir hal almıştır.

Çanakkale Belediyesi Çanakkalelilerin şehiriçi ulaşımını şuanki, insana yakışmayan halinden, insani standartlara çıkartmalıdır

Bugün damla imzanı bekliyor!

damla tanrıöver bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çanakkale Belediyesi Şehiriçi Otobüslerinin Klimalarını Yaptırmalı @ckalebelediye». damla ve imza atan diğer 713 kişiye katıl.