Doğrulanmış başarı

Çanakkale 1915 İzcilerine Oda Tahsis Edilmesini İstiyorum

Bu kampanya 277 destekçi ile değişim yarattı!

Çanakkale 1915 İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü 2012 yılından beri izcilik çalışmalarına devam eden ve
Türkiye İzcilik Federasyonunun en etkin kulüplerinden birisidir. 2012 yılından beri çalışmalarına her hafta 1 faaliyet yaparak devam etmekte,
yerelde Çanakkale Gençleriyle, ulusal ve uluslar arası arenada tüm Türkiye ve dünya izcileriyle çalışmaktadır.

Hiç bir siyasi görüşün etkisinde kalmadan, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı gözetmeden iyi yurttaş ve iyi vatandaş yetiştirmeyi amaçlamakta ve kaliteli bireyler
yetiştirerek ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak istemektedir. Bir çok faaliyetini ve malzemelerini kendi öz kaynaklarından sağlayarak faaliyetlerine devam eden kulübümüz.
Yetemediği yerde sizlerden bir oda talep etmektedir.

Yazılan resmi dilekçe ve bilgi edinme başvurularına cevap verilmediği için bu yöntemin seçilmesi bizleri de çok mutlu etmemektedir.
Aslında ortak amacımız Çanakkale gençlerinin kişisel gelişimi ve yerelde kente, ulusalda ülkemize katma değer sağlamasıdır.Bunu yapabilmek kentimizin sorunlarında hep beraber çözüm üretebilmek adına Çanakkale Belediyesinin bizlere 1 oda tahsis etmesini istiyoruz. Bu oda onlar için küçük ama izcilerimiz için çok büyük bir etki yaratacaktır.

#canakkale1915izcilerineoda

Bugün Çanakkale 1915 İzcilik GSK imzanı bekliyor!

Çanakkale 1915 İzcilik GSK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çanakkale 1915 İzcilerine Oda Tahsis Edilmesini İstiyorum #canakkale1915izcilerineoda». Çanakkale 1915 İzcilik GSK ve imza atan diğer 276 kişiye katıl.