Taserona Kadro İstiyoruz , Oyalanmak ve Ertelenmek İstemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kamuda taşeronluğun bitmesini istiyoruz artık oyalanmak ve kandırılmak istemiyoruz,yıllardır önümüzü göremiyoruz bi gelecek güvencemiz olmadığı icin evlilik vs. Düşünemiyoruz BİZ VATANİMİZİ VE MİLLETİMİZİ SEVİYORUZ VE KADRO İSTİYORUZ, biz 15 Temmuz 2016 da tüm vatan evlatları olarak herseyimizle meydanlarda evi aileyi işi düşünmeden vatan için gece gündüz nöbet tuttuk sizin yanınızda olduğumuzu her zaman her fırsatta fiilen uyguladık ve dile getirdik. Davutoğlu zamanın dan beri secim vaadi olarak kullanıldı artik ertelenmesine tahammülümüz kalmadı. Bu vatanın evlatları sizden emeklerinin karşılığını istiyor, bedava ekmek bedava yemek değil. lütfen yetkililer artık şu taşeron muhabbetini ÇÖZÜN artık seçim vaadi olarak önümüze bu konuyla ilgili gelmeyin!!!

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çalışma ve : Taserona Kadro İstiyoruz , Oyalanmak ve Ertelenmek İstemiyoruz». N ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.