Geçici Barınma Merkezi Çalışanlarının Kadro Talebi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçan mültecilere yıllarca ev sahipliği yapan ve onlara kaldıkları çadır kent ve Konteynır kentlerde hizmet veren 9 bine yakın taşeron çalışan bugün devlet büyüklerinden kendilerini görmelerini beklemektedirler.

Taşerona kadro yasasının gündeme geldiği ve son halini alacağı bu günlerde kendilerinin de bu yasa kapsamında olması gerektiğini düşünmektedirler. Yıllarca kamplarda taşeron işçi olarak çalışan bu personeller seslerinin duyurmak istiyorlar. Kadro verilecek olan işçilerle aynı şartları taşımalarına rağmen kadro dışı bırakılan bu işçiler haklarının gerek mecliste gerek kamuoyunda dile getirilmesini talep ediyorlar.

Taşeron yasasının gündeme düşmesi ile yasanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Geçici Barınma Merkezinde çalışan personel bu yasadan yararlanmak için sosyal medya ulusal basın ve bir çok etkinlikle seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Facebook üzerinden kurdukları grupla tüm sıkıntılarını kamuoyu ile paylaşıyorlar.

Afad Taşeronları (GBM Çalışanları)

Bugün Müslüman imzanı bekliyor!

Müslüman Kardeşler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Geçici Barınma Merkezi Çalışanları Kadro İstiyor». Müslüman ve imza atan diğer 519 kişiye katıl.