YASAL HAKLARIMIZIN TAMAMINI İSTİYORUZ Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Uyumaya Devam Edin Siz Kaybettikçe Siz Emek Verdikçe Onlar kazanmaya Siz Kaybetmeye Mahkumsunuz Facebook Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezleri Kurucuları Kampanyayı Paylaşım Yapıldığı Zaman Tepki Gösteriyorlar Uyanmasınlar Uyusunlar Diye Ama Merak Etmesinler Uyumaya Devam Güzel Yurdumun Güzel Öğretmen Ve Öğrenci Velileri Devam  Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak diye başlayan bir İSTİKLAL marşımız var ama nedense biz korkuyoruz hakkımızı aramaktan çalınan haklarımıza sahip çıkmaktan korkuyoruz bir emek bir çaba sarf ediyor ama bunun karşılığını sormaktan istemekten korkuyoruz sizce hakkımız olan bumu diye soruyorum sizlere bana kalırsa tabiki bu değil biliyorsunuz'ki ülkemiz'de yaygın olan ama hakkımızda olan yasal haklarımızı alamamaktayız. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri'nde öğretmenlerimize ödenen maaş üzerinden değil asgari ücret üzerinden yatırılan sigorta primi sayasinde çocuklara değil vergi kaçakçılığı ile kendi ceplerine çalışmaktadırlar. Öğretmenlerimize ödenen maaşın asgari bölümü bankadan bir diğer bölümüde elden verilmektedir. Genel anlamda bütün özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri bu uygulama ile çalışma yaptığından öğretmenlerimiz işsiz kalmaktan korktukları için hiç bir şekilde bu duruma ses çıkarmamaktadırlar. Bu durum emeğinin karşılığını alamayan öğretmenlerimizi büyük ölçüde etkilemektedir. Buna rağmen öğretmenlerimiz öğrencilerimize ellerinden gelen en iyi şekilde eğitim vermeye devam etmektedir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sahip çıkalım onları gelir kaynağı olarak gören bu kurumların düzenlenmesi adına bir adım atılsın. Başta eğitim kurumları olmak üzere denetimler yetersiz kalmaktadır bu duruma sen de dur de ve bir imza atarak bir adım öne çık. Sizden ricam yasal olan hakkımızı haklarımızı almak için yardımlarınızı bekliyoruz... YASAL HAKKIMIZI İSTEMEK SUÇ DEĞİLDİR GELİN BİRLİK OLALIM.. KORKMA BENDE VARIM DE...!!!

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar Avcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı: Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri». Serdar ve imza atan diğer 355 kişiye katıl.